Selasa, 26 Februari 2008

Adik Nurul Aysha Safiya memerlukan keperihatinan kita

nurul_aysha.jpg

Panjang2kan la email nie….moga2 dapat la bantu serba sedikit beban keluarga adik nurul……

Assalamualaikum,

Penulis sebagai mewakili ahli keluarga adik Nurul Aysha Safiya bt Samsulrizal( 4 tahun), merayu kepada sesiapa yang prihatin agar dapat membantu meringankan beban keluarga adik Nurul. Adik Nurul baru saja selesai menjalani beberapa kali pembedahan penambahan tulang dibahagian leher akibat tulang leher patah (bukan akibat dari sebarang kemalangan atau penderaan tetapi oleh kerana tulang leher yang lembut dan tidak mampu menampung berat kepalanya dan salah satu faktor adalah kanak-kanak istimewa -down sindrom). Beliau kini terpaksa menggunakan alat bantuan pernafasan yang berharga RM40,000 tidak termasuk kos-kos sampingan (tiub untuk membuang kahak dan air kencing, generator untuk membantu alat penafasan ketika bekalan elektrik terputus).

Memandangkan kos-kos sampingan agak tinggi, diharapkan sumbangan anda serba sedikit dapat membantu meringankan beban keluarga beliau. Jika tidak berkemampuan dari segi wang ringgit sekalipun, cukuplah dengan memanjangkan email ini kepada saudara2 yang lain. Semoga usaha kita ini mendapat limpah berkat dari Allah swt….Wassalam!

Hulurkan bantuan anda kepada :- Nama : Samsulrizal b. Ramli (bapa adik Nurul) Maybank Acc : 162 106 168 490 (See attached file: nurul_aysha. JPG)

Hari ini dia susah, kita senang…esok lusa tak mustahil jadi sebaliknya dengan kehendakNYA! Wallahua’lam. …

Letakkan akal di hadapan perasaan bukan perasaan di hadapan akal

SmileyCentral.com

Best regards

Massita Binti Awang